• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

JOTA/JOTI 2020

16 oktober 18:00 - 18 oktober 14:00

Ledere
Rovere
Troppen

Alle speidere i tropp, rovere og ledere i Trøndelag krets (NSF) inviteres herved til felles JOTA/JOTI-arrangement.

OBS: Maksimalt 200 deltakere grunnet smittevern.

Innrykk: Fredag kl. 18:00
Avslutning: Søndag kl. 14:00

FORHÅNDSOPPGAVE:
Viktig forhåndsoppgave for speidere og spesielt alle ledere:

Besøk ScoutLink.net og bli kjent med tjenestene på forhånd:
* IRC: Tekstbasert chat
* Teamspeak: Talebasert chat
* Minecraft: Spilling (krever java-versjon for pc)
* ScoutLink Activity Badge (https://www.scoutlink.net/activity-badge/) – Aktivitetsmerke som vil være mulig å ta – og få utlevert – i løpet av helgen! Finnes sjekkliste på norsk, som vil bli delt ut.

Det er viktig at ALLE som kommer til å være tilstede, melder seg på via medlemssystemet.

Hvis det er noen som ikke er medlemmer (foreldreledere o.l.) kan disse meldes samlet på epost til jotajoti@oppdager.no eller ved innsjekk

PRAKTISK INFO:
Vi har selvsagt fokus på smittevern:
* Maksimalt 200 deltakere (Vær kjapp! Førstemann til mølla osv.. Påmelding VIL stenge når grensen nåes)
* Arbeid og aktiviteter i faste patruljer.
* Alle deltakere bør ha egen pc/mac. Fortrinnsvis bærbar. Stasjonær er OK. Nettbrett med tastatur kan fungere. Nettbrett uten tastatur eller telefon er en veldig dårlig løsning.
* Alle grupper organiserer overnatting i telt selv.
* Alle grupper organiserer mat til seg selv.
* Plass og mulighet for å sette opp større forlegningstelt til feks bespisning i gruppene
* Mulighet for å sette mat på kjølerom i lukkede plastkasser (som desinfiseres før de settes inn på kjølerommet)

Melhus ungdomsskole
Gammelbakkan 25