Laster Hendelser

Lederstart

10 november 19:00 - 21:00

Hele kretsen
Ledere

Hendelse Navigasjon

Trøndelag krets av Norges speiderforbund inviterer nye ledere i kretsen til ledersamtale
Tid: onsdag 10.11. fra klokken 1900-2100.
Påmelding i min.speiding.no https://min.speiding.no/activities/view/2809#project_tabmenu_tab_information_pane
innen 30.10.
(Har du ikke logget inn i min.speiding.no må du be om «nytt passord», passord sendes da til den mailadressen du er registrert med i min.speiding.no, har du byttet mailadresse må du ta kontakt med nsf@speiding.no)

Sted vil til en viss grad avhenge av deltakerne, men det tas sikte på at det kan legges en samtale til Fosen, en til Trondheim og en tilpasset gamle Nord – Trøndelag. Sted vil komme ca en uke før til deltakerne, og man må påregne å være ute ved et bål.

Før du kommer på ledersamtale skal du ha gjennomført Norges Speiderforbunds Introkurs, dette kan forventes å ta 3-4 timer, så det er lurt å starte i god tid. Du må gjerne diskutere de ulike temaene med dine medledere.

Hva er ledersamtalen?
Ledersamtalen er en samtale som gjennomføres mellom kretsen og den nye lederen. Oftest vil denne gjennomføres i grupper og det handler i all hovedsak om å etablere en forståelse for hva speiding egentlig er. Den bygger på det du har lært i introkurset og avsluttes med en seremoni hvor du offisielt blir ønsket velkommen som leder. Samtalen gjennomføres denne gangen med representanter for ledertrenerpatruljen i kretsen.
Spørsmål rettes til:
Priska Hiller, priska@hillers.ch, mobil: 910 02 108