Roverfemkamp 2021

17 september - 19 september

Rovere

Hendelse Navigasjon

Femkampen en en over 60 år gammel rovertradisjon som hver høst samler roverlag fra hele landet til en vennskapelig kappestrid om vandretrofeet Pagos sverd.
I år kommer arrangementet til Trøndelag! Vi håper alle kretsens rovere er klar for en artig helg med rovere fra hele landet!

Konkurransen
Roverne får prøve seg i grenene orientering, woodcraft, hemmelig oppgave, teoretisk kunnskap og hinderløype.

Hvert deltagende lag stiller med tre deltagere, hvor sammensetningen av personene kan endres frem til start av første øvelse. Aldersgrensen for å  delta er 16 år (må fylle 16 i løpet av kalenderåret).

Det konkurreres i to klasser.  «Tradisjonell klasse» hvor lagets deltagernes samlede alder ikke kan overstige 65 år, og «åpen klasse» for alle andre lag, uavhengig av alderssammensetning og medlemskap i NSF.