Stykket2
Be scout now

Stykket er en stor speiderhytte som ligger i Bymarka, en gåtur fra Lian. Hovedhuset er det største av de to husene på Stykket gård. Her er det sengeplasser til omlag 15 personer (pluss stor sofa), i tillegg til noen ekstra madrasser.

Det er mulighet for parkering på Dikehaugen parkeringsplass på Vådan. Hvis en ønsker å kjøre opp til Stykket kan en ta kontakt med Trondheim Bydrift for lån av deres vei.

Huset har strøm og innlagt vann, med dusj og vask i kjelleren. Det er toalett i uthuset som heter 2. Strindas minne og ligger rett ved hovedhuset. Oppvarming skjer med panelovner og vedfyring (vedovn i stue). Det finnes ved i 2. Strindas minne, som du finner nøkkelen til i nøkkelskapet i gangen i hovedhuset.

Kårstua er et lite hus ved siden av Stykket. Kårstua består hovedsakelig av en stue og 2 soverom. Det vil si at det fungerer som et anneks til Hovedhuset. Det er ikke mulighet for matlaging der det ikke er noe av kjøkkenutstyr.

NB! Vi har for tiden problemer med vanntilførsel i hytta og kan ikke garantere at det vil være vann til enhver tid. Vi anbefaler derfor at de som leier tar med eget drikkevann.

For å leie eller spørsmål, se utleie side.

Informasjon om Stykket og Kårstua.pdf