Oppdatering på Koronasituasjonen

30 april, 2020 av Marthe Elisabeth Bang Hellum

Oppdatering fra forbundet om koronasituasjonen:

Nasjonale arrangement i regi av NSF som var planlagt i sommer, dvs ut juli måned, gjennomføres ikke.

NSFs forståelse av myndighetenes føringer pr 17. april 2020 er at speidergruppene kan gjennomføre utendørs aktiviteter med inntil fem deltagere. Hovedregelen er at man skal ha god hånd og hostehygiene, unngå nærkontakt og holde minst to meters avstand.

Forbundet har jobbet med en veileder som nå ligger ute på nettsidene dems.

_____

Kretsstyret hadde møte på torsdag 23. april og har bestemt at de ønsker å følge forbundets anbefalinger i forhold til koronasituasjonen og oppfordrer derfor til digitale møter.

Sjekk også ut Forbundets sider på facebook

– Digital møteplass for Peffer

– Digital møteplass for Rovere

– Speideredere i Norges speiderforbund

Her kan det være gode ideer å hente!

TSF 2020 har blitt avlyst på grunn av koronasituasjonen og i og med at NM er avlyst sentralt ser TSF patruljen og Kretsstyret ikke grunn til å utsette til høsten. TSF 2021 blir i slutten april som vanlig og vi fortsetter med planen om å arrangere på Flyta i Rissa. Mer informasjon om TSF 2021 kommer til høsten.

Planlegging av MEGA og småspeidermanøver og JOTA-JOTI/kretsting pågår som normalt. Kretsstyret ønsker å opprette en komite for arrangering av årets JOTA-JOTI og for utvikling av arbeidsplan for kommende JOTA-JOTI (lik TSF-patruljen). Interesserte sender en mail til trondelagkrets@gmail.com.

Speiderhilsen fra Kretsstyret