Vi søker prosjektleder til TSF 2023

22 september, 2022 av Kristin Grønn-Hagen

Den 21. – 23. april 2023 skal Trønderspeider i friluft arrangeres på Midtsandtangen. I den forbindelse søker vi etter en prosjektleder.
TSF samler hvert år speidere fra hele Trøndelag til konkurranser og leirliv. Konkurransen i tropp er kvalifisering til NM i Speiding. Her er det mulighet for å få nye venner, læring, ha det gøy og være i friluft sammen med 500 speidere fra hele Trøndelag, på tvers av forbund.

Som prosjektleder har man det overordna ansvaret for å sette en prosjektstab og koordinere de ulike etatene før og under arrangementet.

For at vi skal kunne arrangere en kretsbannerkonkurranse er vi nødt til å ha på plass en prosjektleder så snart som mulig. Tidligere erfaring med å planlegge og gjennomføre arrangementer er ikke et krav, men kan være en fordel. Det vil bli overføring av kunnskap fra tidligere arrangører.

Kunne du tenke deg å bidra til at TSF 2023 blir et supert arrangment, men ikke har mulighet til å påta deg prosjektlederrollen så er vi veldig interessert i å ha deg med som en bidragsyter. Det er mange roller som til slutt skal fylles, og om mange gjør litt blir det ikke så mye på hver enkelt.

Ta kontakt med trondelagkrets@speiding.no for melde din interesse eller få ytterligere informasjon.

TSF 2018